اطلاعيه ويژه معاونت دانشجويي

افتخارات ورزشي كسب شده از سوي گشتي گيران دانشگاه در مسابقات قهرماني دانشجويان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور

مسابقات كشتي
فرنگي كه به ميزباني دانشگاه مازندران در تاريخ 6/5/88  الي 10/5/1388 بين 17 دانشگاه و موسسه آموزش عالي برگزار گرديد تيم دانشگاه شمال با سه كشتي گير در اوزان 55 كيلوگرم (علي اكبر برزگر ) 60 كيلوگرم (حسين بي آزار) 84 كيلوگرم ( ياسر ذبيح پور) در اين دوره از مسابقات شركت نموده.

1.  در وزن 55 كيلوگرم پديده اين دوره از مسابقات علي اكبر برزگر از دانشگاه شمال در فينال با آقاي مهران رضازاده ازدانشگاه مازندران روبروشد كه مقام دومي اين دوره از مسابقات را كسب نمود.

2.  در وزن 60 كيلوگرم آقاي حسين بي آزار مقام پنجم را كسب نمود.

3.  در وزن 84 كيلوگرم آقاي ياسر ذبيح پور با درخشش در اين دوره از مسابقات توانستند مقام سومي اين دوره از مسابقات را كسب نمود.

در جمع بندي كلي دانشگاه شهيد چمران اهواز مقام اول دانشگاه مازندران مقام دوم و  دانشگاه شمال كه به عنوان تنها
      غيرانتفاعي شركت كننده در مسابقات مقام ششم اين دوره از مسابقات را كسب نمود.

معاونت دانشجويي اين پيروزي را براي كليه دانشجويان دانشگاه و مسئولين محترم خاصه دانشجويان كشتي گير افتخار
      آفرين عرض تبريك و شاد باش دارد.

حوزه معاونت دانشجويي

مديريت تربيت بدني