اطلاعيه جديد امور مالي درخصوص ثبت نام نيمسال اول 88

قابل توجه دانشجویان محترم (ورودي هاي قبل از نيمسال اول 88)

نحوه ثبت نام در نيمسال اول سال تحصيلي 1389-1388 ازنظر تسويه حساب مالي به شرح ذيل است :

1- براي ثبت نام نيمسال اول 89-88 لازم است از هم اكنون الي 12/6/88 مبلغ پيش ثبت نام به حساب دانشگاه به شرح جدول  ذيل واريز شود :

نام دانشکده

مبلغ پیش ثبت نام

علوم انسانی

200.000 تومان

تربیت بدنی

200.000 تومان

فنی و مهندسی

250.000 تومان

2- دانشجویانیکه بدهی دارند و یا چک برگشتی داشته اند ابتدا باید بدهی گذشته را واريزنموده و سپس به شرح جدول فوق مبلغ پیش ثبت نام را واریز نمایند.

3- براي آگاهي از ميزان بدهي مي توانيد به پروفايل خود مراجعه فرماييد .

4- از دانشجویان مشمول بند دوم ثبت نام مالی اینترنتی به عمل نمی آید و حتما باید اصل فیش وجوه واریزی را به امورمالی تحویل نمایند تا مجاز به انتخاب واحد اینترنتی شوند.

5- بعد از حذف و اضافه و حداکثر تاتاریخ 12/07/1388 نسبت به تسویه حساب مابقی بدهی باید اقدام شود که می تواند به یکی از دو روش ذیل اقدام فرمائید:

الف واریز نقدی به حساب دانشگاه

ب-اعطای دوفقره چک بصورتیکه نصف بدهی به تاریخ 25/08/1388 و نصف دیگر به تاریخ 25/09/1388 باشد

6- لازم به ذكر است آوردن اصل فيش واريزي به امور مالي در هر صورت الزاميست

7- مشخصات چکهای تحویلی به شرح ذیل است:

الف- فقط باید در وجه دانشگاه شمال نوشته شود و چکهایی که در وجه حامل و یا اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر باشند قابل قبول نمی باشد.

ب- چکهای مربوط به بانکهای خصوصی پذیرفته نمی شود.

ج- چک باید فاقد قلم خوردگی باشد .

د- رقم عددی و حروفی چك باید یکسان باشد.

ه- تا حد امكان چكها از بانك ملت يا بانك صادرات باشند

8- شماره حسابهای دانشگاه فقط شامل موارد ذیل می باشند:

الف- شماره حساب  29 / 409922 نزد بانک ملت شعبه مرکزی آمل قابل واریز در تمام شعب ملت سراسر کشور

ب شماره حساب  0102308372009  نزد بانک صادرات شعبه 69 آمل سپهر قابل واریز در تمام شعب صادرات سراسر کشور

تذكر:هيچ شماره حساب ديگري مورد قبول نيست ومسئوليت آن به عهده دانشجواست

9- دانشجويان محترم جهت رفع هرگونه ابهام و اخذ پاسخ سوالات احتمالي ميتوانند از طريق وب سايت دانشگاه شمال به يكي از كارشناسان امور مالي پيام ارسال نموده و يا به طور حضوري به امور مالي مراجعه فرمايند.

10- چكهاي مربوط به شعب جاري ذيل به دليل بعد مسافت پذيرفته نمي‌شود.

1- لاريجان                            2- بلده                   3- امين آباد

4- بيشه كلا                           5- رستم رود           6- ايزدشهر