قابل توجه كليه دانشجويان محترم

موضوع: پرداخت شهريه درس كارآموزي و ساير موارد

1- اگر دانشجويي در ترم عادي (مهر يا بهمن) براي اولين بار، بدون انتخاب ساير دروس، فقط كارآموزي را انتخاب مي‌كند:

[نصف شهريه ثابت +‌ شهريه متغير + نصف خدمات دانشجويي ] اما اگر به همراه درس كارآموزي، حداقل يك درس ديگر نيز انتخاب نمايد: [شهريه ثابت كامل + شهريه متغير دروس + شهريه متغير كارآموزي + خدمات دانشجويي كامل]

2- وضعيت اخذ شهريه كارآموزي در تابستان: الف- اگر براي اولين بار باشد و بدون آنكه درس ديگري انتخاب واحد شود:

[نصف شهريه ثابت +شهريه متغير + نصف خدمات دانشجويي] ب- اگر براي اولين بار باشد و همراه با حداقل يك درس ديگر انتخاب شود: [نصف شهريه ثابت + شهريه متغير دروس + شهريه متغير كارآموزي + نصف خدمات دانشجويي]

3- وضعيت تمديد درس كارآموزي:

الف- اگر در ترم عادي و بدون اخذ دروس ديگر باشد فقط نصف شهريه ثابت اخذ مي‌شود.

ب- اگر در ترم عادي و همراه با دروس ديگر باشد شهريه ثابت كامل و شهريه متغير دروس و شهريه خدمات دانشجويي به طور كامل اخذ مي‌شود اما بابت كارآموزي هيچ وجهي دريافت نمي‌شود.

ج- اگر در ترم تابستان باشد و همراه با هيچ درس ديگري نباشد هيچ وجهي دريافت نمي‌شود.

د- اگر در ترم تابستان و به همراه دروس ديگر باشد، نصف شهريه ثابت + شهريه متغير دروس
 و نصف شهريه خدمات دانشجويي و بدون هيچ هزينه‌اي بابت كارآموزي، اخذ مي‌شود.

4- دانشجوياني كه از ساير دانشگاهها به دانشگاه شمال درتابستان به صورت مهمان معرفي مي‌شوند بايد شهريه ثابت را به دانشگاه مبدأ بپردازند و به دانشگاه شمال فقط شهريه متغير دروس انتخابي، و نصف خدمات دانشجويي را بپردازند.

5- در خصوص دروس معرفي به استاد، ¼ شهريه ثابت به علاوه شهريه متغير درس مربوطه و
  ¼ شهريه خدمات دانشجويي اخذ مي‌شود